http://alternativ-kiralyhaz.blogspot.com/

2014. november 28., péntek

Himalaya-só ivókúra


A sóoldat ivókúra

A sóoldat ivókúra segítségével mindenkinek lehetősége van egészségessé válni, közérzetét javítani, energiával feltöltődni és megtalálni külső és belső egyensúlyát!


SOLE készitése:

Vegyünk egy zárható üveget, öntsük bele a Himalaya-só granulátumokat, majd a só szintjéig töltsük fel "tiszta" vizzel és zárjuk le az üveget. Kb. 1 óra múlva már létrejön a felszinen egy réteg viz, 26%-os töménységben. Ezt nevezzük SOLE-nak. Amikor elhasználtuk ezt a vizet, marad még só az üvegben és erre kell a só magasságáig tölteni vizet és várni ismét minimum 1 órát, de legjobb este elkésziteni és reggel már fogyasztható.
A SOLE jó minőségű vizzel készitve korlátlan ideig eláll.


A kész 26%-os kristálysó oldatból egy teáskanálnyit tegyünk egy pohárba és töltsük fel jó minőségű szénsavmentes ásványvízzel vagy tisztított csapvízzel. Ezt a sóoldatot igyuk minden reggel felkelés után éhgyomorra. Mindig szobahőmérsékletű vizet használjunk, hogy szervezetünknek ne kelljen a hőkiegyenlítésre energiát fordítania!

De tehetjük ezt a kávéskanálnyi 26%-os sóoldatot 1 l vízbe, amit a nap folyamán megiszunk. Akinél a salaktalanítás (pl.hasmenés) nagyon hevesen lép fel, az az ivókúrát kezdetben cseppenként adagolja és emellett a napi vízmennyiséget növelje meg. Gyerekeknél és csecsemőknél elég néhány csepp a sóoldatból. 

Az éhgyomorra megivott oldat segíti az éjszaka kiválasztott és felgyülemlett salakanyagok kiürülését, így minden napot "tiszta lappal" kezdhetünk, ami megkönnyíti szervezetünk optimális működését.


A sóoldat képes a szervezetben 24 órán keresztül fenntartani a kristálysó rezgésmintáját .

Az ivókúra során nem a mennyiség, hanem a rendszeresség és a kristálysó minősége a fontos a pozitív hatás eléréséhez! (Az 1 teáskanálnyi sóoldat bőven elegendő egy napra, de ezt folyamatosan, hónapokon keresztül kell innunk, akár életünk végéig.)

Az ivókúra jótékony hatással van:

​-
  Az öngyógyító erők aktiválása        
​-
  Anyagcserezavarok                
​-
  Emésztési problémák
​-
  Mozgásszervi megbetegedések      
​-
  Vese és hólyag megbetegedések        
​-
  Bőrbetegségek
​-
  Allergia                                                
​-
  Szív és keringési panaszok              
​-
  Alvás zavar
​-
  Koncentrációs zavarok              
​-
  Stressz esetén

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése